AKTUELLE REJSER


Store oplevelser i Alto Adige - Norditalien
    15. - 23. juni 2019: 8 dage med fly   Nedenståend....

Efterårsferie i Italien med valg mellem sprog, madkurser, maling/akvarel..
EFTERÅRSFERIEN 2018 Rejs med IIS og Dante Alighieri: SPROG-kurser, madk....

Rom i december 2018 med Mogens Nykjær og Patrick Kragelund
  "ROM IGEN" 30. november - 6. december 2018 NU KUN TO PLADSER TI....

Kulturrejse til FIRENZE - september 2019
  Rejsen i maj 2018 blev overtegnet;  men vi er nu i gang med at dublere rejsen.  Det bliver sept....

Bridge- og/eller Golfrejse til Italien med Mads Krøjgaard
  Bridge og/eller Golf i Cervia på Adriaterhavskysten   Italien I....

Jagt i Toscana/Mellemitalien
  Det er som det eneste rejsebureau nu lykkedes Italien Information Service A....

Italienske uger - Århus - 2018
NU ER DER ÅBNET FOR TILMELDING TIL KURSER I 2018 VIND ET GRATIS SPROGOPHOLD I....
    
 

Bridge- og/eller Golfrejse til Italien med Mads Krøjgaard

10. - 16. juni, 2018 GENTAGES 18. - 25. maj, 2019

 

Bridge og/eller Golf i Cervia på Adriaterhavskysten

 

Italien Information ServiceAS (IIS) arrangerer sammen med Dante Alighieri aktive ophold i den lilleby Cervia, som ligger smukt ud til Adriaterhavet i regionen Emilia Romagna, Italiens  spisekammer og dejligste region.

Ophold på godt hotel i perlen Cervia, syd for Ravenna.

Vi har sat trumf på og tilbyder nu igen - og på mange opfordringer  -  en rejse med Mads Krøjgaard, hvor man kan vælge, om man 'kun' vil spille BRIDGE, eller 'kun' GOLF eller tage 'hele pakken' med både BRIDGE & GOLF og i øvrigt med mange kultur- og naturoplevelser i det ’ægte’ Italien med livskvalitet og gæstfrihed som i 1960’ernes Italien!

10.- 16. juni, 2017

7 dage med fly.

 

I forbindelse med tilmeldingen vælges mellem BRIDGE, GOLF eller  GOLF & BRIDGE. To personer, som rejser sammen, behøver altså ikke at foretage samme valg!

 

Indlogering på det familieejede og totalt nyrennoverede hotel Excelsior i et stille hjørne af Cervia og få minuters gang fra den skønne strand.

 

Lækkert, hyggeligt hotel, med svømmepøl og kendt og velbesøgt restaurant. Se LINK

 

Fly både fra/til Kastrup, Billund og Aalborg.

Der er, med let-varierede priser, mulighed for afrejse fra både Billund, Aalborg og København:

Den 10. juni afgår der næsten samtidigt to KLM-fly fra hhv. Billund og København hhv. 11.20 og 11.50 til Amsterdam. Flyet fra Aalborg går allerede kl. 06.20, så der bliver noget mere ventetid i Amsterdam på udrejsen for de rejsende fra Aalborg.

De rejsende fra de tre lufthavne mødes så alle i Amsterdam og flyver samlet videre kl.  14.45 med ankomst Bologna kl. 16.35 og derfra fælles bustransfer til Cervia.

Hjemrejsen er for alle lørdag den 16. juni med fly fra Bologna kl. 17.35 one stop Amsterdam og ankomst hhv. Aalborg, Billund og København hhv. kl. 22.30, 22.40 og 22.30

 

Der vil hver dag være tilbud om både at spille golf i den lokale Golfklub og/eller bridge-undervisning/spil.  med Mads Krøjgaard.

Der vil endvidere være tilbud om udflugter til Ravenna og til Bertinoro, kendt for sine gode vine

NB: Denne rejse er ikke dyrere - men bedre! - end andre rejser til udlandet: På vores rejser er næsten inkluderet: halvpension med drikkevarer, et stort og gratis supplerende kulturelt program, udflugter, mange timers daglige spil eller undervisning, og kun sådan véd man, hvad rejsen reelt koster og kan så sammenligne med andre rejseudbydere, hvor der kun er 'delvis pension', tillæg for udflugter, entreer mm

TILMELDING og betaling af depositum: Via dette LINK

 

HUSK, at hvis du køber en rejse, så vær helt sikker på at arrangøren er medlem af Rejsegarantifonden!!  Vi er medlem af Rejsegarantifonden nr. 1324.

GOLF: Hver dag en runde på den skønne Golfbane i Cervia

BRIDGE-HØJSKOLE: I samarbejde med den kendte og dygtige bridgeinstruktør og divisionsspiller Mads Krøjgaard tilbyder vi igen  undervisning og bridgeturneringer for bridge-spillere. Mads Krøjgaard lever af – og for - at spille og undervise i bridge. Han er bl.a. medforfatter til midtersiderne i Dansk Bridge og har vundet DM i bridge.

Mads Krøjgaard har store erfaring i at undervise på alle niveau’er fra næsten begyndere og til meget erfarne bridgespillere.

Der vil dagligt være nogle timers undervisning og spil med mindst en turnering hver dag eller aften.

Vores gæster kan glæde sig til en unik oplevelse med natur, kultur og god mad,– man bliver helt sikkert et bedre (og gladere og tungere..) menneske af at deltage. Antallet af pladser er begrænset, og vi har allerede mange forhåndstilmeldinger.

Onsdag aften skal vi hygge og nyde den lokale rødvin, Sangiovese di Romagna på fiskernes lokale kooperativ og fiskerestaurant - fællessang, fisk og sangiovese i lange baner. 

Golfudstyr kan lejes til meget fornuftigepriser i golfklubben. Prisliste fremsendes gerne. Kontakt ib@iis.dk  - så sender vi prislisten!

Et detaljeret program for de enkelte dage vil foreligge ved ankomsten; men vi kan garantere et tæt program hver dag!

 

PRIS per person i dobbeltværelse  fra kr. 10.880,- for  skønt hotel med halvpension (inkl. drikkevarer: 1/4 vino), transfers i Italien og udflugter og bridgeundervisning og turneringer samt fem dage på en virkelig god 18- hullers golfbane (tillæg kr 1.000/person).  – Kort sagt næsten ALT er inkluderet i denne enestående rejse.

Med alle de mange fælles måltider er turen meget oplagt også for ene-rejsende.

Prakiske oplysninger:

Deltagelsen koster pr. person i dobbeltværelse fra kr. 10.880,-

I prisen er inkluderet:

•       Flytransport, one stop fra hhv  BLL, CPH eller AAL-Bologna T/R inkl. lufthavnsskatter.

•        Transfer lufthavn - hotel t/r i Italien

•       6 nætter på dobbeltværelse

•       Halvpension inkl.drikkevarer

•       Deltagelse bridgeundervisning og turneringer og fem gange på golfbanen Adriatic Gold Club Cervia (kr 1.000,-

•       Entréer til alle de arrangementer og seværdigheder, der er fælles arrangementer

Tillæg for enkeltværelse: 1.000 kr. 

TILMELDING og betaling af depositum: Via dette LINK

 

 

I forbindelse med tilmeldingen betales et ikke-refunderbart depositum. Restbeløbet betales senest 6 uger før afrejsen.

 

 

Ved senere end 6 uger før rejsen refunderes halvdelen af rejsens pris (minus 1.000  kr. til administration samt depositum). ved framelding senere end 4 uger før rejsen tilbagebetales det indbetalte beløb kun, hvis rejsen sælges til anden side, og altid med fradrag af kr.1000 udover depositum. Vi anbefaler derfor, at man tegner en Afbestillingsforsikring. Gennem IIS tilbydes Danmarks bedste og billigste forsikring, der dækker på vanlige vilkår: ved pludselig opstået og alvorlig, lægedokumenteret sygdom hos deltager eller hos dennes nærmeste familie. Tjek først, om du allerede er dækket på anden vis; ellers kan du tegne en god forsikring gennem dette LINK

 

RABAT, hvis du ikke ønsker at spille golf, men kun bridge.

Vi tilbyder en rabat på kr 1.000/ person, hvis du kun ønsker at spille Bridge. Det giver lidt mere fritid og tid til at nyde Cervia og omegnen. Der vil dagligt være forslag til spændende udflugter og aktiviteter, mens andre er på golfbanen.  Rabatten og prisen fremgår ved valget mellem BRIDGE / GOLF / BRIDGE&GOLF

 

 

NB: Fra januar 2008 dækker Det Gule Kort ikke længere hjemtransport ved sygdom; men det det gør ’vores’ forsikring.. Så HUSK at tegne både en AFBESTILLINGS- og en FERIEREJSEFORSIKRING!

 

Nærmere oplysninger Ib Larsen, ib@iis.dk

Tlf 8626 1666

TILMELDING og betaling af depositum: TILMELDING og betaling af depositum via dette LINK

 

NB: Italien Information Service (IIS) optræder som agent for de i rejserne deltagende luftfartsselskaber, og det er alene disse, der har ansvaret for transportens korrekte gennemførelse.

Landskab bag Cervia
 
 
 
 
Markedsdag
 
Markedsdag
 
Madkursus
 
 
Besøg hos et par glade og festlige stenhuggere !
 
En markedsdag
 


-   Tranebærkæret 9   -   DK-8220 Brabrand   -  Tel (+45) 8626 1666  -  Fax (+45) 8626 2227  -  italien@iis.dk