AKTUELLE REJSER


Aktiv ferie med valg mellem: Akvarel, sprog, og madkurser på byens fem ristoranti !
1. - 8. juni, 2019 Vælg mellem at komme på sp....

Italienske uger - Århus - 2019
NU ER DER ÅBNET FOR TILMELDING TIL DE ITALIENSKE UGER I AARHUS. STRAKS E....

Efterår i Italien med valg mellem sprog, madkurser, maling/akvarel..
EFTERÅRET 2019 Rejs med IIS og Dante Alighieri: SPROG-kurser, madkurser....

Foråret 2019 i farverige, italienske haver og parker.
Vi kan igen tilbyde en ny og pragtfuld rejse til Italien. Fascinerende haver i Norditalien 8. - 1....

Kulturrejse til FIRENZE, 16. - 22. september, 2019
Kom med på enestående kulturrejse til Firenze. Vi rejser bl.a. inspireret af Mogens Nykjærs meget....

Bridge- og/eller Golfrejse til Italien med Mads Krøjgaard
  Bridge og/eller Golf i Cervia på Adriaterhavskysten   Italien I....

Store oplevelser i Alto Adige - Norditalien
    15. - 23. juni 2019: 8 dage med fly     Rej....

Rom i december 2019 med Mogens Nykjær og Patrick Kragelund
  "ROM IGEN" 29. november - 5. december 2019   En rejse for....

Jagt i Toscana/Mellemitalien
  Det er som det eneste rejsebureau nu lykkedes Italien Information Service A....
    
 

Aktiv ferie med valg mellem: Akvarel, sprog, og madkurser på byens fem ristoranti !

Kurser med livskvalitet og gæstfrihed som i 1960’ernes Italien!

1. - 8. juni, 2019

Vælg mellem at komme på sprogskole, madkurser eller på akvarel/maleholdet

 

Undervisere og rejseleder:

Akvarel: Bartolomeo Balzoni, en herlig og dygtig  underviser fra akvarelskolen i Sanpiero og Rikke Edberg, arkitekt MAA og glimrende underviser og akvarelmaler.

 

Sprog: Lokale sproglærere fra den gode sprogskole for udlændinge

 

Madkurser: Skønne, lokale mamma'er og kokke fra byens fem ristoranti - og med Ib Larsen

 

Società Dante Alighieri udbyder i samarbejde med Italien Information Service AS (IIS) et aktivt ophold i den toscanske del af regionen Emilia Romagna, Italiens spisekammer og dejligste region.

 

 

NYT NYT: På male/akvarel-holdet underviser arkitekten Rikke Edberg samme med vores dygtige, lokale billedkunstner og akvarel-lærer: Bartolomeo Balzoni, med et passende kendskab til engelsk, men jo også taler et smukt italiensk. Så man kan også få støvet sit italienske af, hvis ønsket!

 

 

På rejsen kan man opleve det rigtige, uspolerede Italien, med kvalitet og gæstfrihed som i de gode dage i 1960’erne. Vi bliver en del af hverdagslivet.

 

TILMELDING/depositum: Køb rejsen via dette LINK

 

 

En uge, med fly.

Flytider.

1. juni:

Fra Kastrup kl. 11.50 over Amsterdam med ankomst Bologna kl. 16.35

Fra Billund kl. 11.50, over Amsterdam med ankomst Bologna kl. 16.35

 

8. juni

Til Billund:  Fra Bologna kl. 17.25 over Amsterdam med ankomst Billund kl. 22.45

Til Kastrup: Fra Bologna kl. 17.25 over Amsterdam med ankomst Kastrup kl. 22.30

 

 

Vælg mellem at komme på sprogskole, madkurser eller på akvarel/maleholdet:

 

Madkurser sammen med Ib Larsen på fem forskellige ristoranti, hvor vi sammen med kokken/mamma laver deres lokale specialiteter. Vi kommer på byens folkelige arbejder-ristorante, på byens ældste ristorante, hvor ilden i komfuret har brændt uafbrudt siden 1880, på den pæne ristorante og fx også på en af Italiens top-3-ristoranti! Alle steder tilbereder deltagerne ristorranternes specialiteter sammen med kokken, mamma eller de to søde søstre - under streng kontrol, vejledning også og tolkning af Ib Larsen

 

Sprogundervisning på den lokale sprogskole, hvor der tilbydes undervisning i italiensk på mindst seks forskellige niveauer, så det vil altid være et passende niveau uanset om man er totalt nybegynder eller har læst italiensk i mange år. Der vil i alt være cirka 26 timers undervisning på denne gode sprogskole: www.scuolapalazzomalvisi.net

 

MALE/TEGNE-AKVARELSKOLEN:

 

Det er lykkedes os at lokke den meget dygtige akvarelmaler og arkitekt Rikke Edberg til at undervise på vores malerskole. Rikke Edberg kender området godt fra tidligere ophold, og hun véd, hvor man finder de gode motiver og den gode motivation. Sammen med den lokale akvarellærer Bartolomeo Balzoni udgør de et fantastisk inspirerende team. DET BLIVER BARE SÅ GODT

 

Det toscanske landskab har altid inspireret kunstnere. Motiverne fra landskab, arkitektur, byrum og mennesker trænger sig hele tiden på, og det kan være svært at vælge lige præcis hvilket der er det mest maleriske. Vi er midt i de omgivelser, hvor mange af de store renæssancemalere voksede op, og siden arbejdede, fra Piero della Francesca, Leonardo Da Vinci, Pietro da Cortona osv osv. I disse historiske omgivelser vil vi finde vores motiver i den fantastiske natur, men også hos de hyggelige små pittoreske landsbyer og deres indbyggere, hvor det kan være svært at finde motiver, der ikke allerede minder næsten for meget om postkort.

Vi har staffelier stående i Sanpiero: De venter kun på ivrige malere.

Opholdet er en enestående mulighed for at forene ferie med et aktivt ophold i Sanpiero in Bagno, midt i Italiens grønne hjerte på grænsen mellem Emilia Romagna og Toscana, i det område som hedder Tosco- romagnolo og som var en del af Toscana ind til 1923.

Udover undervisningen vil der være andre fælles aktiviteter og udflugter og foredrag.

Det bliver en aktiv uge, hvor vi får 8 dages ophold i perlen Sanpiero in Bagno på det hyggelige Hotel Bologna: Et ca. 80 år gammelt hotel, ombygget i 60’erne, og netop renoveret i år med nye badeværelser mv, og hvor kvaliteten og gæstfriheden stadig er som i de gode og glade 60’ere!: Ren 60’er idyl overalt ☺

 

Sanpiero in Bagno og Bagno di Romagna er to byer, to perler på én snor, og er én og samme kommune: Bagno di Romagna er den ”fine” del af kommunen med ca. 800 indbyggere og med de flotte, toscanske kurbadehoteller og Sanpiero (ca. 3.000 indbyggere) er der, hvor de lokale (og vi) faktisk bor, lever og arbejder og hvor der er folkeligt og liv om aftenen; altså det ”rigtige” og helt uspolerede Italien.

 

Om onsdagen er der et stort marked på den centrale plads, hvor husmødrene køber husgeråd, tøj, linned, kittelkjoler og madvarer, mens mændene står og sparker dæk og ser begærligt på udstillingen af traktorer og andre helt, helt uundværlige landbrugsmaskiner, som på markedsdagen lokkende er parkeret lige ud for vores hotel. Vi vil blive modtaget på byens rådhus – og der vil blive mulighed for at deltage i byens dagligliv og fx også komme med til morgenmesse i den lokale kirke.

 

Med ophold tæt ved nabobyen Bagno di Romagna, vil det også være muligt at komme i termerne og også få mudderbad osv – så HUSK LIGE BADEDRAGTEN!

 

Der kommer ingen andre udenlandske turister: Italien information Service er det eneste rejsebureau i verden som arrangerer rejser med ophold i San Piero og alle tidligere deltagere er faldet for byen og ikke mindst for dens imødekommende indbyggere.

 

Indholdet i rejsen vil være meget varieret og i løbet af ugen bliver der udflugter, bl.a. til San Sepolcro med besøg på Piero della Francesca-museet og til Ravenna med de pragtfulde mosaikker!

 

Et detaljeret program for de enkelte dage vil foreligge ved ankomsten, da det kan variere lidt på grund af vejret; men vi kan garantere et tæt program hver dag!

 

Vejret er altid mildt og Naturen øser gavmildt af sine frugter og farver.

 

 

 

Italien Information Service opdagede San Piero og Bagno for et par år siden og har siden bl.a. haft begejstrede journalister med på besøg: De har skrevet med uhæmmet begejstring i deres aviser. Send en e-mail til ib@iis.dk – så kan vi sende link til artiklerne.

 

Vores gæster kan glæde sig til en unik oplevelse med natur, kultur og god mad,– man bliver helt sikkert et bedre (og gladere og tungere..) menneske af at deltage. Antallet af pladser er begrænset, og vi har allerede mange forhåndstilmeldinger.

 

PRIS per person i dobbeltværelse kr. 11.880,- for fly, 60’er hotel med fuldpension (ex. drikkevarer), transfers og udflugter og undervisning på de valgte kurser – Kort sagt ALT er inkluderet i denne enestående rejse Der er et begrænset antal eneværelser på selve hotellet.

Tillæg for enkeltværelse: 1.500 kr. * (Se også nedenstående om single-rabat)

 

Med alle de mange fælles måltider er turen meget oplagt også for ene-rejsende. I det omfang det er ønsket og muligt, kan man endvidere uden tillæg blive ‘parret’ med anden rejsende af samme køn på dobbeltværelse på hotellet. I modsat fald betales det normale enkeltværelsestillæg. *

 

*Men som noget helt nyt kan vi også tilbyde en enestående single-rabat: Spar enkeltværelses-tillægget: indlogering på enkeltværelse i lejlighed, hvor man så deler badeværelse med et par andre rejsedeltagere. Lejlighederne ligger 100-200 meter fra hotellet og alle måltider vil naturligvis være på hotellet.

 

 

Praktiske oplysninger:

Rejsen koster pr. person i dobbeltværelse kr. 11.880,-

I prisen er inkluderet:

 

•     Flytransport DK-Bologna T/R inkl. lufthavnsskatter

•     Transfer lufthavn - hotel t/r i Italien

•     7 dage på 'Hotel Bologna' i Sanpiero in Bagno

•     Fuldpension, ekskl. drikkevarer

•     Udflugter, undervisning

•     Entréer til alle de arrangementer og seværdigheder, der er fælles arrangementer

 

 

 

TILMELDING/depositum: Køb rejsen via dette LINK

 

Ved framelding senere end 6 uger før rejsen tilbagebetales 50% af rejsen (fraregnet deposutum og kr 1.000 for handling. Ved framelding mindre end fire uger før afrejsen tilbagebetales det indbetalte beløb kun, hvis rejsen sælges til anden side, og altid med fradrag af depositum samt 1.000 til handling. Vi anbefaler derfor, at man tegner en Afbestillingsforsikring:

Gennem IIS tilbydes Danmarks bedste og billigste forsikring, der dækker på vanlige vilkår: ved pludselig opstået og alvorlig, lægedokumenteret sygdom hos deltager eller hos dennes nærmeste familie. Tjek først, om du allerede er dækket på anden vis, ellers kan du tegne en rigtigt god forsikring her: Klik på dette LINK

 

NB: Fra januar 2008 dækker Det Gule Kort ikke længere hjemtransport ved sygdom; men det det gør ’vores’ forsikring.. Så husk både AFBESTILLINGS- OG FERIEREJSEFORSKRINGER!

 

 

 

Nærmere oplysninger Ib Larsen, ib@iis.dk

Tlf 8626 1666 

 

NB: Italien Information Service (IIS) optræder som agent for de i rejserne deltagende luftfartsselskaber, og det er alene disse, der har ansvaret for transportens korrekte gennemførelse.

Portræt af toscansk landskab
 
 
 
 
Markedsdag i San Piero
 
Markedsdag foran hotel Bologna med helt, helt uundværlige maskiner!
 
Madkursus
 
 
Besøg hos et par glade og festlige stenhuggere !
 
Den centrale pladsi San Piero en markedsdag
 


-   Tranebærkæret 9   -   DK-8220 Brabrand   -  Tel (+45) 8626 1666  -  Fax (+45) 8626 2227  -  italien@iis.dk