AKTUELLE REJSER


Rom i december 2020: Antikken og moderne Arkitektur
    En rejse for både nye og også mere erfarne Rom-rejsende, hvor vi besøger nogle af de kendt....

Uge 42: Efterårsferie med KOKKESKOLE eller SPROGSKOLE
OVERTEGNET - Gentages i  2021   Uge 42, 2020 Undervisere: Matteo Cameli, samt de dygtige. e....

Sensommer i Italien med valg mellem sprog, madkurser, maling/akvarel..
19. september - 26. september, 2020 Rejsen er udsat, men vi henviser til rejs....

Italienske uger - Århus - 2020
De italenske uger i Aarhus gentages 2021 Nærmere følger på hjemmesiden medio ....

Kulturrejse til Firenze 2021
NYT: Rejsen bliver gentaget 2021 Nærmere følger     Programmet for 2020 var således: ....

Bridge- og/eller Golfrejse til Italien med Mads Krøjgaard
OVERTEGNET/UDSKUDT - Gentages i 2021     Årets bedste og billigst....

Foråret 2021 i farverige, italienske haver og parker.
Vi kan snart udbyde en ny og pragtfuld haverejse til Italien. Fascinerende haver i Norditalien fo....

Jagt i Toscana/Mellemitalien
  Det er som det eneste rejsebureau nu lykkedes Italien Information Service A....
    
 

Kulturrejse til Firenze 2021

Gentages 2021

NYT: Rejsen bliver gentaget 2021

Nærmere følger

 

 

Programmet for 2020 var således:

Kom med på enestående kulturrejse til Firenze og Toscana, med de to forfattere till bogen "TOSCANA, Maden, vinen, Kulturen og Landskabet"

Vi har fået en aftale firmaet "Toscana  con Amore" der ejes og drives af de to forfattere, Anne-Mette Rosendhal og Camilla Bondo Pedersen, som begge bor i Firenze/Toscana og arbejder fuldtids som autoriserede og meget efterspurgte guider og kendt af mange danske rejsende, der har nydt godt af deres store viden og lokalkendskab.

Meget sigende hedder deres firma: "Toscana con Amore" - og vi får lov til at nyde deres fortælleglæde og kærlighed til Firenze og Toscana

 

Rejsen er en helt enestående mulighed for at fordybe sig i byen - og så bor vi syv nætter på Firenzes mest centralt beliggende hotel, lige på Piazza della Repubblica: Mere centralt kan det ikke blive!

Vi får seks hele dage til disposition.

Der vil også blive tid til at opdage Firenzes afkroge og forretninger på egen hånd.

 

 

Flyrejsen er med direkte fly Kastrup-Firenze og med  yderst humane tider, så også deltagere fra 'Provinsen' nemt kan nå ud og hjem.

Den 19. september kl. 14.20 fra Kastrup med ankomst Firenze kl. 16.20 og derfra fælles transfer til vores hotel, mellem Domkirken og Rådhuset.

Den 26. september fra Firenze kl. 11.20 med ankomst Kastrup kl. 13.40

 

Dagsprogrammer:

Dagsprogrammer følger snart her på hjemmesiden, når vi i samarbejde med "Toscana con Amore" får lagt de sidste brikker på plads

Udover det primære mål i Firenze vil vi også komme bl.a. til Siena, hvor Camilla er autoriseret guide

 

Tilmelding og betaling af depositum via dette LINK
 

 

Prisen er kr. 12.560 for fly, hotel (i delt dobbeltværelse), fælles aftensmad i Firenze,  udflugter, guidet program og indgang til de museer, som vi sammen skal besøge.

 

Desværre er vi nødt til at bede om et tillæg for evt. enkeltværelse på kr. 1.600.

 

 

 

Afbestillingsregler

Ved framelding senere end 6 uger før afrejsen refunderes 50% af rejsens pris og altid med fradrag af kr. 1000 (udover depositum). Ved framelding senere end 4 uger før rejsen tilbagebetales det indbetalte beløb kun, hvis rejsen sælges til anden side, og altid med fradrag af kr. 1000 (udover depositum). Vi anbefaler derfor, at man undersøger sine egne forsikringer nøje. Hvis man ikke er dækket, så anbefaler vi at man tegner en Afbestillingsforsikring. Gennem IIS tilbydes Danmarks bedste og billigste forsikring, der dækker på vanlige vilkår: ved pludselig opstået og alvorlig, lægedokumenteret sygdom hos deltager eller hos dennes nærmeste familie. Tjek først, om du allerede er dækket på anden vis; ellers kan du tegne en god forsikring gennem dette LINK.

NB: Fra januar 2008 dækker Det Gule Kort ikke længere hjemtransport ved sygdom; men det det gør ’vores’ forsikring. Så HUSK at tegne både en AFBESTILLINGS- og en FERIEREJSEFORSIKRING! Evt. gennem dette LINK.

HUSK: STRAKS at bestille det ”Blå sygesikringsbevis” hos Kommunens Borgerservice – det ”Gule” kender de ikke rigtigt i Italien. Husk også, at den offentlige sygesikring ikke længere dækker som tidligere. Undersøg derfor egen forsikring vedr. evt. syge-hjemtransport – eller tegn en Årsrejseforsikring gennem dette LINK.

 

Italien Information Service (IIS) optræder som agent for de i rejserne deltagende luftfartsselskaber, og det er alene disse, der har ansvaret for transportens korrekte gennemførelse

 -   Tranebærkæret 9   -   DK-8220 Brabrand   -  Tel (+45) 8626 1666  -  Fax (+45) 8626 2227  -  italien@iis.dk