Sprog-, mad- og andre oplevelsesrejser


Italien Information Service a/s formidler bl.a. viden om skolemuligheder i størstedelen af Italien.


Vi samarbejder med Italiens bedste skoler, hvor prisen er meget rimelig. Skolerne er i de fleste tilfælde ejet og ledet af lærerne selv, hvilket netop giver det største engagement.Vi sender årligt over 200 kursister til Italien og er meget gode til at sammensætte fornuftige og spændende uddannelsesplaner i tæt samarbejde med kursisten, vejlederen og familien.

Siden 1989 har vi endvidere gennem Eurosprog Service formidlet tilsvarende seriøse kurser i spansk, fransk, engelsk og tysk i de respektive lande.Vi tilbyder desuden 14-dages sommerhøjskoleophold med tilbud om sprogundervisning, gastronomi- eller tegne-/malekurser i Sydtoscana.

Gennem vores italienske samarbejdspartnere kan vi desuden tilbyde ferieboliger i blandt andet Toscana, Umbrien og Marche - i små byer med tæt kontakt til de lokale.
Der er også mulighed for håndlavede rejser efter behov og ønske til alle flydestinationer i Italien og til mange steder i den øvrige verden.Du er velkommen til at kontakte os pr. mail: italien@iis.dk, eller telefon (+45) 8626 1666 for yderligere oplysninger eller vedrørende specielle ønsker.

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe med til at få dine ønsker opfyldt.

 

EUROSPROG SERVICE


Sprogskoler - Spansk, Fransk, Engelsk, Tysk


Siden 1989 har vi gennem Eurosprog Service formidlet seriøse kurser i spansk, fransk, engelsk og tysk i de respektive lande.

Italien Information Service a/s samarbejder med mange af de bedste skoler, hvor prisen er meget rimelig. Skolerne er i de fleste tilfælde ejet og ledet af lærerne selv, hvilket netop giver det største engagement.

Du er velkommen til at kontakte os pr. mail: italien@iis.dk, eller telefon (+45) 8626 1666 for yderligere oplysninger eller om specielle ønsker, som vi sikkert kan hjælpe dig med at få opfyldt.-   Tranebærkæret 9   -   DK-8220 Brabrand   -  Tel (+45) 8626 1666  -  Fax (+45) 8626 2227  -  italien@iis.dk