AKTUELLE REJSER


Foråret 2019 i farverige, italienske haver og parker.
Vi kan igen tilbyde en ny og pragtfuld rejse til Italien. Fascinerende haver i Norditalien 8. - 1....

Bridge- og/eller Golfrejse til Italien med Mads Krøjgaard
  Bridge og/eller Golf i Cervia på Adriaterhavskysten   Italien I....

Store oplevelser i Alto Adige - Norditalien
    15. - 23. juni 2019: 8 dage med fly     Rej....

Efterårsferie i Italien med valg mellem sprog, madkurser, maling/akvarel..
EFTERÅRSFERIEN 2018 Rejs med IIS og Dante Alighieri: SPROG-kurser, madk....

Rom i december 2019 med Mogens Nykjær og Patrick Kragelund
  "ROM IGEN" 29. november - 5. december 2019   En rejse for....

Jagt i Toscana/Mellemitalien
  Det er som det eneste rejsebureau nu lykkedes Italien Information Service A....

Italienske uger - Århus - 2018
NU ER DER ÅBNET FOR TILMELDING TIL KURSER I 2018 VIND ET GRATIS SPROGOPHOLD I....
    
 

Italienske uger - Århus - 2018

Tag med til Italien og kom hjem hver aften

NU ER DER ÅBNET FOR TILMELDING TIL KURSER I 2018

VIND ET GRATIS SPROGOPHOLD I  ITALIEN

RABAT VED TILMELDING FØR DEN 1. NOVEMBER

Informazioni: Læs mere  om de nye, gode priser og om tilmeldigen på dette LINK

De italienske uger finder i 2018 sted i de to perioder:

4. - 8.  juni  & 6.- 12. august 2018

Società Dante Alighieri fortsætter med at give alle italiensk-interesserede muligheden for at tage på en uges intensivt ophold i Italien - og alligevel komme hjem hver aften!!

Foreningen Società Dante Alighieri har nu helt overtaget og lettet administrationen og tilmeldingen til ugekurserne. Det betyder flere fordele for kursisterne: Lavere pris, Nem betaling med kreditkort direkte på Nettet ved tilmeldingen, nu mulighed for i første omgang kun at betale depositum – restbeløbet betales meget senere, mulighed for ekstra rabat for nogle deltagere (pensionist, arbejdsløs, studerende mv), rabat ved hurtig tilmelding.

Blandt de tilmeldte trækkes for hvert ugekursus lod om et gratis ophold på sprogskolen Palazzo Malvisi, hvor undervisningen er gratis i en uge. Læs meget mere på linket nederst på denne hjemmesiden.

 

Vi flytter Italien til Århus, hvor vi tilbyder  superintensive uger med kurser, foredrag, mad, film mv, der giver de samme sproglige oplevelser og fordele, som hvis man var på rejse i Italien. Vi har med glæde konstateret den store tilslutning til kurset, hvor deltagerne kommer rejsende fra hele Danmark.

Flytningen af Italien til Aarhus vil foregå i samarbejde med én af Italiens bedste og kendteste sprogskoler: Scuola Palazzo Malvisi fra perlen Bagno di Romagna, som vi  i flere år har samarbejdet med. Denne skole, som udelukkende beskæftiger sig med at undervise udlændinge i italiensk, sender nogle af deres faste lærere til Århus i hele den periode, kurset varer. Endvidere underviser Dante’s indfødte lærere på kurset. Vi kan derfor tilbyde de friskeste impulser af både sprog og kultur.

Udover undervisningen bliver  der også mulighed for at stifte bekendtskab med andre udbydere af italienske produkter og oplevelser: Rejser, vine, FIAT 500 osv

Undervisningen vil hele tiden foregå på italiensk, og du vil derfor få både hørt og talt meget mere italiensk end tidligere. De italienske lærere er vant til at udtrykke sig på et meget enkelt, smukt og forståeligt italiensk, og da vores egne lærere også vil være til stede under kurset, vil du altid have muligheden for også at få forklaringer på dansk!

I en hel uge beskæftiger du dig kun med italiensk og med Italien - med bl.a. 20 timers intensiv sprogundervisning samt flere foredrag og film. Det giver en maksimal sprogpåvirkning, og så glemmer du ikke fra den ene undervisningsgang til den næste. Sådan repeteres det, du allerede har lært inden og under kurset og talefærdigheden forbedres væsentligt inden sommerens eventuelle ferierejse. Vi har haft den dejlige erfaring, at de fleste kursister på tredjedagen af kurset spontant har sagt, at de nu var begyndt at drømme på italiensk!

SPROGUNDERVISNINGEN vil foregå på 3 - 4 niveauer, og der underinddeles i mindre grupper ved de praktiske øvelser og samtaler. For at sikre et rimeligt udbytte skal man have et beskedent kendskab til italiensk for at deltage. Deltagere med forudsætninger svarende til ca. 1 års undervisning på aftenskole vil komme på niveau 1. Deltagerne på niveau 2 og 3 vil have gået flere sæsoner på aftenskole eller har måske en ældre studenter/HF-eksamen (eller skal forberede sig til en eksamen!) eller har været lidt mere i Italien.
 
Niveau 4 er for deltagere, som har beskæftiget sig meget med italiensk og været meget i Italien, og som uden større besvær kan udtrykke sig rimeligt korrekt på italiensk. Vi vil under alle omstændigheder lave en lille, hurtig sprogtest den første dag, så alle er sikre på at komme på det rigtige niveau. Da lærerne jo er vant til at under¬vise også helt nybegyndere i (og på) italiensk, vil det ikke blive svært at forstå det talte, italienske sprog! Der bliver intet hjemmearbejde, men med støtte i materialer, som vi bl.a. får op fra Italien specielt til dette kursus – korte tekster, video, sange, lege, billeder og meget andet godt – vil vi snakke og lege os gennem mange af de situationer, som man bl.a. som turist kan komme ud for i Italien.

Du skal ikke forvente at lære meget nyt, da kursets hovedformål netop er at aktivere det allerede indlærte, passive ordfor¬råd! Men en speciel og vigtig del af det italienske sprog vil der dog blive gjort meget ud af: Kropssprog, gestus og mimik - uden hvilket en italiener ikke kan udtrykke sig. Man siger, at en italiener ikke kan tale, hvis han får hænderne bundet på ryggen!  Vi vil give en “gloseliste” til de mange tegn og fagter, som obligatorisk ledsager det talte sprog.

Italiensk mad: Vi vil på skift lave en lettere frokost sammen hver dag, og mens retterne simrer, vil vi fortsætte samtalen på italiensk og måske smage lidt på det store udbud af italienske vine. Det er på ingen måde et decideret madkursus, ofte en pastaret, en salat og noget ost - og alle kan deltage uden nogen forudsætninger (om ikke andet så skære brødet og åbne vinen!) - vi vil kun lave nogle simple og hurtigere retter, hvor vi bruger nødvendigheden af at spise frokost som en god undskyldning for også at lave mad sammen.

Foredragene og filmene er for alle og vil blive brugt som udgangs¬punkt for samtale på holdene. Specielt på niveau 1 vil underviseren være opmærksom på at give en god introduktion inden foredraget/¬filmen med nyttige, centrale gloser og vendinger. Under og efter foredraget/¬filmen kan man stille spørgsmål og senere diskutere videre på de enkelte hold. Emnerne vil bl.a., være om italiensk musik, film, folklore, vine, og give ideer til nye rejsemål.
 
Informazioni: Læs mere  om de nye, gode priser og om tilmeldigen på dette LINK

Praktisk/tekninsk arrangør: Ib Larsen fra www.iis.dk

 

Opskrifter fra Italiensk uge, august 2017

Deltagere august 2017

 
 
 
 
 
 
 
 
 


-   Tranebærkæret 9   -   DK-8220 Brabrand   -  Tel (+45) 8626 1666  -  Fax (+45) 8626 2227  -  italien@iis.dk